JCI Rotterdam op Zomercarnaval


Op zaterdagmiddag 27 juli swingde Rotterdam er weer op los met de jaarlijkse Zomercarnaval straatparade. Net als in 2018 heeft JCI Rotterdam dit feestje flink gevierd. 

Leden en vrienden werden ontvangen met koffie/thee en gebak op de verzamellocatie aan de Westersingel 92, op een steenworp afstand van het parcours van de straatparade.

Voordat de straatparade passeerde heeft van 12:00 tot 13:00 een heuse JCI-salsaworkshop plaatsgevonden, verzorgd door onze eigen Hans van Wijngaarden en Marion van den Baar.

Vervolgens zijn de nieuw verworven dansmoves in de praktijk gebracht toen de carnavalsoptocht passeerde en het feest losbarstte. Ondertussen waren JCI-leden en aanhang uit het hele land aangesloten en hadden we (oud-)leden van de kamers Rotterdam Haven, Drechtsteden, Haaglanden, ‘s-Gravenhage, Alphen aan den Rijn, de Betuwe en Keulen op bezoek in Rotterdam.

Nadat de straatparade uit het zicht was verdwenen, zijn we verder de stad in gegaan op zoek naar de leukste feesten en uiteindelijk was het in de nabijgelegen Witte de Withstraat tot in de late uurtjes erg gezellig… 

Tijdens deze activiteit hebben veel deelnemers een vrijwillige donatie gedaan aan stichting Kaamba Neere (ondersteuning van schoolgaande kinderen in Burkina Faso). Allen heel erg bedankt hiervoor!