ALV maart 2020


Op 18 maart hadden we onze eerste digitale ALV – het is alweer meer dan twee maanden geleden en we zijn intussen helemaal gewend aan ‘alles online’! Met een Belgisch biertje of ander lekker drankje erbij, comfortabel in je eigen woonkamer vergaderden we via Google Hangouts. Een aantal commissies gaven mooie updates. RDC liet de promo voor de Rotterdam Disc Challenge zien (na het zien van die heerlijke patat vinden we het nog jammerder dat RDC uitgesteld moet worden), SEC vertelde dat de pubquiz online plaats gaat vinden, team Wereldhandelsspel staat nu al in de startblokken voor actieve verkoop van het spel (en wacht tot er weer offline afgesproken kan worden) en Community heeft een flinke rij activiteiten op stapel voor het najaar.
 
Aan het eind kwamen er verschillende reacties in de chat binnen: ‘Goed om elkaar zo te horen jongens! Ook al hebben we het allemaal zwaar ik merk dat het mij goed doet en grappig om toch via deze manier elkaar beter te leren kennen dan normaal op een JCI- avond.’, ‘Voel me nu al meer verbonden met iedereen!’ en ‘Dit is best een goede manier eigenlijk om wat meer over elkaar te weten te komen.’ Er werden meteen al plannen gemaakt om virtueel te borrelen en koffie te drinken met elkaar.