Limits to Earth sponsort Grapekeeper


Op woensdag 19 juni 2019 hebben wij een inkijkje gegeven in de activiteiten van stichting Limits to Earth. Teun heeft verteld over het doel van de stichting om duurzame (groene) initiatieven te ondersteunen middels het aanbieden van renteloze leningen en een coachingstraject. Om te zorgen dat de initiatieven naar ons toe komen zijn wij druk bezig de Stichting in Rotterdam op de kaart te zetten door o.a. het aangaan van partnerships en het bezoeken van relevante bijeenkomsten. Vervolgens heeft Ana Monforte een presentatie gegeven over haar initiatief: Grapekeeper

Ana Monforte presenteert over Grapekeeper

Grapekeeper verbindt de consument aan kwalitatief goede en duurzame wijnen. De consument kan zijn eigen stuk wijngaard adopteren en de ontwikkeling van zijn of haar eigen wijn meebeleven. Tijdens de presentatie hebben wij mogen genieten van drie verrukkelijke wijnen. Als spetterende afsluiter hebben stichting Limits to Earth en Grapekeeper de leenovereenkomst getekend!

Een lekker wijntje na het tekenen van de leenovereenkomst tussen LTE en Grapekeeper