Bedank de Rotterdamse IC medewerkers!


Is het klaar met Corona? De laatste weken horen we weinig meer in de media over de intensive care. De aantallen corona besmettingen nemen af en de ziekenhuisopnames nemen af. Maar is het nu echt voorbij? Is het licht aan het einde van de tunnel nu echt zichtbaar?

We kijken met z’n allen vooruit en hopen inderdaad op het licht aan het einde van deze zo lange tunnel. Voor JCI Rotterdam was dit een mooi moment om in gesprek te gaan met Rob de Graaf, teamleider op de IC van het Franciscus Gasthuis, en juist terug te kijken op deze 1,5 jaar. Rob gaf ons tijdens één van onze ledenavonden een mooie inkijk in de werkelijkheid van de IC afdeling van het Franciscus Gasthuis  – het kloppend hart van het ziekenhuis – midden in de brandhaard de afgelopen 1,5 jaar.

JCI Rotterdam vindt dat deze kanjers van het IC team een mooi bedankje verdienen aangezien zij met 130 man een hele zware periode hebben doorstaan voor onze gezondheid. Toen wij Rob vroegen hoe wij hen konden bedanken ontstond het idee om een mooie BBQ te organiseren voor deze afdeling. Naast het team van het Franciscus Gasthuis zijn er natuurlijk nog vele andere ziekenhuizen in en rond Rotterdam die wij als organisatie zo’n blijk van waardering gunnen.

JCI Rotterdam zal een deel van de eerste BBQ voor haar rekening nemen. Help je ons ook de andere IC afdelingen deze blijk van waardering te kunnen geven?

KORTOM DOE JE MEE??????

Doneren kan hier!