JCI Curling Cup


Op zaterdag 16 maart waren we met vijf leden vertegenwoordigd op een van de grootste landelijke evenementen van JCI: de JCI Curling Cup. Voor de vierde keer werd dit sportieve toernooi door JCI Haaglanden georganiseerd in Zoetermeer. In ons enthousiasme hadden we twee teams ingeschreven en aangezien je een wedstrijd normaalgesproken met vier personen speelt, kwamen we soms spelers te kort voor twee teams. Gelukkig stonden anderen in de rij om in ons team in te mogen vallen.

Wij hebben dubbel zo hard onze best gedaan en na onder andere een vernedering van Amsterdam met 2-0 en zeker vijf minuten genieten van een welverdiende eerste plaats in de tussenstand hebben wij uiteindelijk afstand moeten doen van een podiumplek door onvoldoende rustdagen tussen de wedstrijden…

Bas, Lidwien, Merijn, Quincy en Hans hebben de rest van het land weer laten zien hoe cool, sportief, gezellig en fotogeniek JCI Rotterdam is, en hoe lekker wij die banen kunnen vegen…

Zorg dat je er volgend jaar bij bent!

Curlingteam Rotterdam 1 & 2 – wat een helden!