Running dinner


Op 10 maart 2019 was het SEC RUNNING DINNER.  Voor degenen die er niet bij waren of niet weten wat het running dinner is… Tijdens het running dinner ga je een voor- en hoofdgerecht, in kleine groepjes, bij verschillende JCI leden thuis eten. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en elkaars huis te zien, onder het genot van een hapje en drankje.

Een tafel vol heerlijkheden bij Thom thuis

Dit jaar hadden Thom, Roy en Nicole hun huis beschikbaar gesteld.  Marlies/Marleen, Teun en Nicole hadden het voorgerecht gemaakt. Na het voorgerecht ging iedereen naar zijn volgende adres om met een andere groep leden het hoofdgerecht te nuttigen. Thom, Roy en Marion hadden heerlijk gekookt. In de app werden de foto’s gedeeld van de sfeer en gerechten.  De avond werd gezamenlijk afgesloten in het appartement van Roy met een heerlijke limonchello cheesecake en een prachtig uitzicht over Rotterdam.


Al met al een geslaagde avond!!