JCI Inzamelingsactie voor Stichting Seedz


17 Augustus heeft de commissie Community een inzamelingsactie georganiseerd ten gunste van Stichting Seedz. Het team van JCI was die avond ruimschoots vertegenwoordigd en samen zijn ze met de vrijwilligers van Seedz op pad gegaan om huishoudelijke spullen zoals meubelen en overige bruikbare huisraad te verzamelen in Rotterdam.

Aan het eind van de avond werd er, onder het genot van een drankje, door 1 van de vrijwilligers nog uitleg gegeven waar Seedz voor stond en waar onze ingezamelde spullen terecht zouden komen.

Seedz-Zorg richt zich in het Rotterdamse op de zorgbehoevende doelgroep van mensen met voornamelijk licht verstandelijke beperking, verslaving, praktische en psyche-sociale problemen. Seedz-zorg biedt een breed aanbod aan ambulante begeleiding, dagbesteding en de mogelijkheid om begeleidt te wonen in een 24uurs woonvoorziening. De SeedZ locaties zitten gevestigd in de afrikaanderwijk te Rotterdam zuid. Deze wijk kenmerkt zich door haar culturele diversiteit en grillige problematieken. Bij de stichting staat de deur altijd open, met als resultaat dat er een veelzijdigheid aan mensen, verhalen en hulpvragen, vanaf het begin betrokken is bij deze stichting. De stichting bestaat nog geen jaar en is door het harde werken van vrijwilligers en buurtbewoners inmiddels uitgegroeid tot een grote en succesvolle voedingsbodem waarin dagelijks nieuwe ideeën gezaaid en geoogst worden voor een betere toekomst.

In het filmpje een sfeerimpressie van deze nuttige en gezellige avond!