Bestuur / Commissies

Bestuur 2020:
Hans van Wijngaarden, Voorzitter
Marion van den Baar, Secretaris
Ivona Bojic, Commissie Coördinator
Anna Heijker, Penningmeester

Community
Maatschappelijke activiteiten worden georganiseerd onder de pijler Community. Het doel is om impact te creëren en tegelijkertijd zelf de handen uit de mouwen te steken.
In 2018 gaan we in ieder geval aan de slag voor Quiet Rotterdam, World Cleanup Day en met onze jaarlijkse kerstboomactie zamelen we cadeau’s in voor gezinnen die zelf geen kerst kunnen veroorloven.

Business & Trainingen
Om ons netwerk uit te breiden besteden we ook aandacht aan de pijler Business door bedrijfsbezoeken en trainingen te organiseren. Op deze manier bieden wij partners de mogelijkheid om bekendheid te vergaren onder onze leden en met de trainingen kan ieder lid zichzelf ontplooien.

SEC
De Social Events Commissie zorgt voor de Fun factor binnen de Kamer. Door middel van leuke en uitdagende activiteiten leer je de rest van de Kamer binnen korte tijd persoonlijk kennen.

Internationaal
JCI is een internationale organisatie en deze commissie zorgt ervoor dat we (inter)nationaal aansluiting zoeken bij de activiteiten die georganiseerd worden. Denk aan een CvA (College van Afgevaardigden), Nationale Conventie of een Wereld Congres.

Limits to Earth (LTE)
Deze stichting is opgericht in samenwerking met JCI Rotterdam Haven en ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een lening. De commissie beoordeelt de aanvragen en monitort de voortgang van het project na het geven van een lening. Kijk voor meer informatie op hun website.