Zomercarnaval straatparade met JCI Rotterdam


SEC

Op zaterdagmiddag 27 juli aanstaande swingt Rotterdam er weer op los met de jaarlijkse Zomercarnaval straatparade. Net als in 2018 ben je van harte welkom om dit feestje met JCI Rotterdam te komen vieren.
 
Westersingel 92, Rotterdam
Vanaf 11.00 uur ontvangen we je met koffie/thee en gebak op de verzamellocatie aan de Westersingel 92, op een steenworp afstand van het parcours van de straatparade. Wij adviseren nadrukkelijk om met het openbaar vervoer te komen. Metrohaltes Eendrachtsplein en Leuvehaven zijn op loopafstand gelegen.
 
Salsaworkshop
Voordat de straatparade passeert kun je, als je wilt, van 12:00 tot 13:00 deelnemen aan een heuse JCI-salsaworkshop, verzorgd door onze eigen Hans van Wijngaarden en Marion van den Baar.
 
Straatparade
Jouw nieuw verworven dansmoves kun je gelijk in de praktijk brengen als de carnavalsoptocht rond 13:30 uur passeert en het feest losbarst. Je komt gegarandeerd oren en ogen tekort; wij zorgen ervoor dat dat niet geldt voor jouw drankjes 😉
 
Lunch/borrel and beyond…
Als de straatparade uit het zicht is verdwenen, keren we terug naar de verzamellocatie waar je tussen 16:00 en 18:00 uur wordt getrakteerd op exotische hapjes en drankjes. Het officiële programma is hiermee ten einde, maar in de nabijgelegen Witte de Withstraat blijft het tot in de late uurtjes erg gezellig…
 
Gratis
Voor jouw aanwezigheid hoef je niks te betalen. Wel mag je op de verzamellocatie – geheel vrijblijvend – een contante donatie doen aan stichting Kaamba Neere (ondersteuning van schoolgaande kinderen in Burkina Faso).
 
Spread the word en laat snel weten of je aanwezig bent.
 
Hasta la fiesta!

Tijden: 11:00 – 12:00 (inloop)

            12:00 – 13:00 (salsaworkshop)

            13:30 – 15:30 (straatparade)

            16:00 – 18:00 (lunch/borrel)”