World Clean Up Day 2020


We kunnen gaan aftellen.. op 19 september vindt de World Cleanup Day 2020 plaats! De World Cleanup Day is een wereldwijde actie waarbij in 180 landen tegelijkertijd allerlei acties worden georganiseerd met als doel zoveel mogelijk zwerfafvuil op te ruimen. Hoewel we nu door Covid-19 niet de grootse plannen kunnen uitvoeren die we oorspronkelijk hadden, kunnen we natuurlijk wel ons steentje bijdragen! Vorig jaar hebben we met een grote groep vrijwilligers de binnenstad van Rotterdam onder handen genomen.
Dit jaar is de Kralingse plas aan de beurt en gaan we met de kamerleden van JCI Rotterdam op 19 september bewapend met vuilniszakken op jacht naar zwerfafval. Wil jij 19 september ook helpen met deze wereldwijde actie?
Kijk dan op www.worldcleanupday.nl en meld je aan voor een actie bij jou in de buurt!