NC Oldenzaal 2018


Het was een rit van een fiks aantal kilometers, maar eenmaal aangekomen in Villapark Eureka kon het feest losbarsten! Een fantastisch weekend dat startte met een diner in sterrenrestaurant Landhuishotel de Bloemenbeek, wat n  et zo leuk was als je aan de reservetafel rechts achterin zat (..). Op zaterdagochtend hebben de aanwezigen zich verdeeld over de ALV, de boeiende bedrijfsbezoeken bij o.a. Trioliet én een ontspannend bezoek aan de sauna. Een van de hoogtepunten betrof de keynote van Björn Kuipers (scheidsrechter én bekende Oldenzaaler – eigenaar van Jumbo Kuipers te Oldenzaal) wat gerust nog een uur langer had mogen duren.

Het weer was prachtig en daarmee was het middagprogramma met de rally door het Oldenzaalse landschap (met Auto010 1, Auto010 2 en kevers met panne) en de helikoptervluchten een heerlijke zaterdagmiddag.

  

Voorzien van lichtgevende groene gadgets is er tijdens het gala veel gedanst en gesjanst en kan worden gezegd dat Oldenzaal een super gaaf NC heeft neergezet!