Training INVLOED – over digitale kachels en andere dingen die van Cialdini kunnen komen


Wist je al dat Marleen met twee digitale kachels naar huis is gegaan en daar heel blij mee was? Omdat de eerste kachel die ze kreeg gelukkig tóch niet een heel nieuw huis was (was dat even een opluchting…) en de tweede die ze kreeg was heel goedkoop: 50% korting (dat kun je toch niet laten staan?!).

De principes van Cialdini die in deze JCI-training zaten, waren voor sommigen een opfrissing en voor sommigen helemaal vers. Voor iedereen was het een avond om weer even helemaal bewust te zijn van de verschillende vormen van invloed waar we dagelijks mee te maken krijgen (hoe vaak heb jij JA gezegd tegen iets waarvan je in eerste instantie niet wist dat je het wilde hebben?) én waar we zelf ook bewust gebruik van kunnen maken, zoals bij het werven van gasten en sponsoren voor het Quiet-benefiet-evenement op 18 oktober. Give it up for Quiet!