JCI Wereldhandelsspel


Op 16 maart 2017 heeft JCI Rotterdam het wereldhandelsspel gespeeld. Na een korte introductie van de spelleiders kon het spel beginnen. Elke wereldleider koos zijn eigen strategie om zijn doelstellingen te behalen. Waar de ene wereldleider druk aan het puzzelen en rekenen was welke grondstoffen hij nodig had om zijn doelstellingen zo snel mogelijk te behalen. Ging de andere wereldhandelaar er direct op af om te halen wat hij nodig had om voldoende brood, auto`s en toerisme te creëren  voor zijn land. Maar wist deze wereldhandelaar wel dat hoge werkloosheid slecht is voor het land. En wat een stress leverde het op toen de bank opeens dicht ging en er niet meer geruild kon worden.

Het spel werd met enthousiasme en gedrevenheid gespeeld waarbij de wereldleider Ruenna uit Thailand uiteindelijk het beste resultaat voor haar land wist te boeken en met een mooie prijs naar huis ging!